BFR - DAGSAKTUELT


Først av alt vil vi i BFR ønske velkommen til en ny "underside" her på hjemmesida vår. På denne sida vil vi ta opp alt i fra dagsaktuelle saker vedr. natur og rovdyr, til temaer vi brenner for. Vi har fra før av en egen nyhetsside og en artikkelside, men ingen av dem passer for det innholdet vi tenker å ha her. Så når det er sagt, så kjører vi i gang med første sak!

31.05.2013:
BFR ÅRSMØTE 2013

Det nærmer seg rask årsmøte for BFR, som vil ta plass ved Valmsnes Gård i Åmot, ved Osensjøen, på grensa til Trysil og det såkalte "Slettås-reviret", et egnet sted for et årsmøte for BFR det ja. Dato for årsmøtet er 8. juni 2013, kl 1400. Det er dog muligheter for å være på stedet hele helga, fra fredag til søndag, en fin mulighet for sosialisering og snakk om natur og rovdyr.

Her er en liten oversikt over saker til årsmøtet:

1. Valg av styre til BFR - nominerte kandidater:

Leder og kasserer: Lars-Erik Lie.
Nestleder: Sven T. Røine.
PR-ansvarlig: Ingunn Lung-Vang.
Ansvarlig for ”klageavdelingen”: Thorolf Lie.
Ansvarlig for ”uteseksjonen”: Bjarne Løkken.
Feltansvarlig: Rune Moen.
Styremedlemmer: Dan Lillegård, Terje Bråten, Siri Randtun.

2. Evt. endring av vedtekter og dato for neste årsmøte?

3. Gjennomgang av 2012 regnskap og en presentasjon av hvordan det ligger an per dags dato med kontobeholdning, antall medlemmer osv.

4. Fastsette medlemskontingent for 2014.

5. Eventuelle saker.

Årsmøtet er i utgangspunktet åpent for stemmeberettigede BFR-medlemmer. Om andre vil delta, presse eller lignende vil ta turen innom, så setter vi pris på at dere kontakter oss på mail først - post@bfrnorge.com
BYGDEFOLK FOR ROVDYR. Epost: post@bfrnorge.com Tlf: 942 99 980. Org. nr.: 998003024

Foto: Bjørn Harald Rinden
Foto: Even Hønsen Agerup
Foto: Stein Valkoinen
Til slutt, litt praktisk informasjon fra Bjarne Løkken, som styrer det praktiske mht. årsmøtet:

"Dette årsmøte vil bli lagt til Valmsnes gård ved Osensjøen. Vi tilhører jo naturen og derfor vil det bli anledning for å ta med telt/ lavvo for dem som vil overnatte. Griller vil bli oppsatt så ta gjerne med litt grillmat og godt drikke.

Ellers blir det oppsatt et stort telt til møtevirksomhet. Dette er en plass hvor ulven "lusker" på alle kanter, så er vi heldige kan vi muligens få høre litt uling. Det er også fiskemuligheter og badestrand for den som er litt hardfør så tidlig på sommeren. Det som er viktig at dere melder dere på her raskt for da kan vi som jobber med dette tilrettelegge ting så alle får en optimal opplevelse.

Selve årsmøte er på lørdag men håper på at så mange som mulig kommer på fredag og blir hele helgen, en unik mulighet til å bli kjent med hverandre og ha sosialt samvær i et godt miljø. De som trenger overnatting innendørs må selv ta kontakt med Valmsnes Gård,

Heng dere på og velkommen skal dere alle være!"