HVORDAN BLI MEDLEM AV BYGDEFOLK FOR ROVDYR?


Du kan velge mellom følgende typer medlemsskap:

1. VANLIG MEDLEM: kr 200,- per år. Dette er standard årskontingent.

2. STØTTEMEDLEM: kr 400,- per år. Tilsvarer dobbel årskontingent.

3. VIP-MEDLEM: kr 1200,- per år. VIP-medlemmer får BFR-produkter for kr 500,- i medlemsskapet. Gå til produktsida vår og velg deg de produktene du vil ha, og mail oss beskjed om dette. 

4. FAMILIEMEDLEMSSKAP: kr 100,- per familiemedlem


Når du har valgt type medlemsskap, så må du sende oss følgende informasjon på epost:

1. Navn
2. Postadresse
3. Epost
4. Fødselsår
5. Telefon nummer
6. Type medlemsskap
7. Si gjerne i fra om du betaler kontingenten via bank eller Vipps. Dette for å lette registreringsjobben vår. Takk!

Ved familiemedlemsskap, husk og send informasjon på ALLE husstandens medlemmer som skal være medlem. Send oss denne informasjonen på epost til post@bfrnorge.com.VERVEKAMPANJE: Om du verver 3 medlemmer til BFR, så gir vi deg 1 gratis BFR t-skjorte.
Send navn på de du har vervet til oss på epost og når de har betalt seg inn som registrerte medlemmer, så sender vi deg din belønning!HVORDAN BETALE FOR MEDLEMSSKAPET?

Som forening så har vi en årskontingent. Det betyr at man betaler medlemsskap for et år av gangen, gjeldende fra 01.01. til 31.12. hvert år. Vi har 2 forskjellige måter du kan betale kontingenten på:

1. BANKOVERFØRING: Send beløpet direkte fra din nettbank og til konto 6167 05 27807. Merk betalingen "medlem" eller "kontingent". For betaling fra utlandet så er IBAN: NO1261670527807, SWIFT er NDEA NOKK.

2. VIPPS: Send beløpet via Vipps til nr. 551269. Merk betalingen "medlem" eller "kontingent".
BYGDEFOLK FOR ROVDYR. Epost: post@bfrnorge.com Tlf: 942 99 980. Org. nr.: 998003024
Foto: Stein Valkoinen
Foto: Rune Moen
GAVER OG EKSTRA STØTTE TIL BFR:
Hvis noen vil støtte oss med ekstra midler, gaver etc., så er vi veldig takknemlige for det. Du kan isåfall gjøre dette ved å bruke de samme betalingsalternativer som overfor. Ta gjerne kontakt med oss på mail og informer oss om overføringen, så vi vet hva det gjelder.


GENERELT:
Du må være over 18 år (myndig) for å bli medlem av BFR. Er du under 18 år, så må du ha samtykke/tillatelse fra en av dine foresatte. BFR forbeholder seg retten til å nekte enkeltpersoner medlemsskap hvis vi finner det nødvendig.


Foto: Arve Herman Tangen
Foto: Lars-Erik Lie
Foto: Rune Moen
Foto: Lars-Erik Lie